Oliepeil

Een fabrikant van mobiele brandstoftanks heeft interesse in een nieuwe functie: locatiebepaling en volumeregistratie van de aanwezige voorraad in de tanks

oliepeil-large
Geen uitstekende, kwetsbare onderdelen s.v.p. en ook in andere opzichten moet er met veel veiligheids- en andere aspecten rekening worden gehouden. Uitdagend genoeg, maar we slagen er in de gewenste functionaliteiten te verenigen in het prototype van een instrument dat tegen betrekkelijk lage kosten kan worden geproduceerd. En dat dankzij LoRa nog uitzonderlijk lage gebruikskosten kent ook.
Het project wordt toch niet doorgezet omdat de afnemers van de fabrikant het nut van deze optie voorlopig nog niet inzien.
Een werkend prototype ligt klaar voor een partij die met deze productontwikkeling wel voordeel weet te behalen.
Inventive all the way
Samen sleutelen aan het DNA van een nieuw product!
oliepeil

Een goed ontworpen printplaat is veel meer dan een schakel in een keten. Deze elektronische component kan de functionaliteiten vergroten, de kostprijs verlagen, de kwaliteit van het eindproduct verbeteren. Dat kan, maar het is niet altijd het geval.

De aim for fame van M91200 is dat we vanaf het eerste begin – iemand heeft een idee – dat kunnen vertalen in elektronicacomponenten die dat idee niet alleen mogelijk kunnen maken, maar ook nog tegen een aantrekkelijke kostprijs.

We analyseren de productgedachte, vertalen die naar een functioneel ontwerp waarbij al rekening wordt gehouden met latere stadia, zoals (massa)productie. In nauwe samenwerking met de productontwikkelaars en designers.