Co-partner

De expertise van M191200 reikt verder dan ‘alleen’ het ontwerpen en produceren van printplaten voor nieuwe of bestaande producten met ingebouwde elektronica.

pcboard

We vertalen functie-eisen in software en die software desgewenst (want niet altijd) in printed hardware.

We schrijven namelijk ook embedded software voor opdrachtgevers die geen kant en klare printplaat-oplossing nodig hebben, bijvoorbeeld.

Meestal worden we ingeschakeld om een productconcept, een programma van functies en eisen, te vertalen in betaalbare, reproduceerbare elektronicacomponenten, verzameld op een PCB. Het is een vorm van design die niet wordt vertaald naar uiterlijke vorm, maar naar functionaliteit, gebruiksgemak, gebruikswaarde en soms ook duurzaamheid.

Hoe eerder we worden ingeschakeld om mee te denken en onze expertise in te brengen, hoe korter het ontwikkelingsproces van een nieuw productontwerp zal zijn.

Want boven alles stellen we ons op als een co-partner van met name industriële vormgevers met een compleet menu aan diensten. De opdrachtgever bepaalt aan welke diensten behoefte is: alleen advies, een praktisch software-ontwerp, een printplaatdesign en/ of een printplaat prototype, al dan niet gevolgd door de productie daarvan.

We zijn flexibel, stellen ons coöperatief op en zowel letterlijk als figuurlijk ook constructief. Als co-partner dus

Inventive all the way
Samen sleutelen aan het DNA van een nieuw product!

Een goed ontworpen printplaat is veel meer dan een schakel in een keten. Deze elektronische component kan de functionaliteiten vergroten, de kostprijs verlagen, de kwaliteit van het eindproduct verbeteren. Dat kan, maar het is niet altijd het geval.

De aim for fame van M91200 is dat we vanaf het eerste begin – iemand heeft een idee – dat kunnen vertalen in elektronicacomponenten die dat idee niet alleen mogelijk kunnen maken, maar ook nog tegen een aantrekkelijke kostprijs.

We analyseren de productgedachte, vertalen die naar een functioneel ontwerp waarbij al rekening wordt gehouden met latere stadia, zoals (massa)productie. In nauwe samenwerking met de productontwikkelaars en designers.