Relevant

In veel bestaande en nieuwe producten zijn elektronische componenten ingebouwd die de functionaliteit ervan bepalen.

relevant

Productontwikkelaars worden soms verleid extra functies toe te voegen, gewoon omdat het kan zonder de kostprijs te verhogen. Functionaliteit heeft echter een grens en bedieningseenvoud is van groot belang. Uitgebreide gebruiksaanwijzingen worden vaak niet gelezen. Vindt de gebruiker van een nieuw product niet intuïtief zijn weg, dan krijgt het product de schuld.

Gebruikswaarde en gebruiksgemak, laten we zeggen: gebruikslogica dat zijn belangrijke aspecten waaraan een nieuw ontwerp moet voldoen.

Met onze printplaat-ontwerpen zijn we in staat een relevante bijdrage te leveren aan de gebruikswaarde van een nieuw product. Onder meer door de bediening daarvan zo logisch mogelijk en daarmee eenvoudig te maken. Maar niet alleen dat: niet zelden vinden we relevante mogelijkheden die het gebruiksgemak, de levensduur of de kostprijs van het productconcept verbeteren.

Samen sleutelen aan het DNA van een nieuw product, tot het perfect is voor gebruiker en producent. Kijk verder onder Recent voor actuele en inspirerende voorbeelden of anders onder Cases.

Inventive all the way
Samen sleutelen aan het DNA van een nieuw product!

Een goed ontworpen printplaat is veel meer dan een schakel in een keten. Deze elektronische component kan de functionaliteiten vergroten, de kostprijs verlagen, de kwaliteit van het eindproduct verbeteren. Dat kan, maar het is niet altijd het geval.

De aim for fame van M91200 is dat we vanaf het eerste begin – iemand heeft een idee – dat kunnen vertalen in elektronicacomponenten die dat idee niet alleen mogelijk kunnen maken, maar ook nog tegen een aantrekkelijke kostprijs.

We analyseren de productgedachte, vertalen die naar een functioneel ontwerp waarbij al rekening wordt gehouden met latere stadia, zoals (massa)productie. In nauwe samenwerking met de productontwikkelaars en designers.

Misschien is het relevant voor wie we werken en/of gewerkt hebben?